Over ons

Blije pootjes, online dierenwinkel gespecialiseerd in voeding hond, paard, kat en knaagdier. 

Lieve mensen,

Mijn naam is Saskia Thijs en ik woon met Manfred, Sven en Nina in Someren-Heide.

Behalve mijn gezin wonen er bij ons 5  paarden, 4 honden en 2 katten op de boerderij.  Het is bij ons dus een ware beestenboel, waar ik met mijn gezin dagelijks van geniet.

Uit mijn liefde voor dieren is gedurende mijn opleiding, ‘Veterinair Natuurgeneeskundig Diertherapeut’ aan de Silverlinde in Breda, de wens ontstaan om een eigen dierenwinkel te openen. In 2017 werd deze droom werkelijkheid. Ik opende mijn eigen dierenwinkel genaamd ‘Blije Pootjes’ samen met mijn toenmalige compagnon. Later zette ik de winkel alleen voort,  ondersteund door zeer gemotiveerd, enthousiast en kundig personeel.

Ik studeerde tevens af als Orthomoleculair voeding therapeut voor honden en  volgde meerdere opleidingen betreffende paardenvoeding.

Naast Blije Pootjes heb ik inmiddels ook een praktijk voor voeding en gedrag van honden en paarden (saskiathijs.nl).

Blije Pootjes is “Méér dan alleen een brokje”. Blije Pootjes staat voor gedegen kennis, gezonde voeding en snacks, speelgoed, service en geschenken. Onze winkel, waarin het interieur gemaakt is van gerecyclede pallets, staat aan de Postelstraat te Someren en inmiddels is er een tweede locatie bij aan de Wolfsberg 35 te Asten.

Mijn team en ik helpen en adviseren u graag met de verzorging en het verwennen van uw dier(en).

Tot snel!

 

Heeft u vragen?
 


 

© 2018 - 2024 Dierenspeciaalzaak Blije Pootjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel